Cyrolipolyse (vetbevriezing)

Ook wel bekend als Cryolipolyse. Voor een blijvend resultaat bieden wij sindskort een nieuwe behandeling aan. Hiermee verminder je de vetophopingen op een natuurlijke en gecontroleerde wijze. Cryolipolyse is de perfecte uitkomst voor wanneer je niet houdt van naalden, dieets of operaties. We kunnen nauwkeurig je onderliggende vetweefsel koelen waardoor er een natuurlijk verwijderingsproces in je lichaam verder het werkt doet.

Het Knippandje in Loosdrecht
Onze locatie
Nootweg 61 Loosdrecht
Bel ons voor een afspraak
(035) 582 72 21

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is het bevriezen van de vetcellen. Onze Body-Wizard Duo Machine bevriest het behandelgebied tot -9°C. Dit zorgt ervoor dat de ongewenste vetcellen in het lichaam worden bevroren. Deze vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Dit verminderd dus vetophopingen zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Onze aanpak

Voorafgaand aan de behandeling doen wij een vrijblijvend adviesgesprek om te kijken wat uw wensen zijn en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Hierna wordt er een contract met u afgesloten waarin staat dat u geen medische indicaties heeft. Mocht dit wel zo zijn, kunnen wij kijken of de behandeling toch door kan gaan. Hierna tekenen wij het behandelgebied af en maken wij een aantal foto’s van dit gebied, dit om de voortgang te kunnen zien.

De behandeling

Nu gaan wij over op de plaatsing van de koppen. Eerst wordt er een vochtinbrengende doek geplaatst en hierna wordt de vacuümkop geplaatst. De behandeling duurt 1 uur. Ondertussen kijken wij regelmatig hoe het met u gaat en kunt u een boek lezen, internetten, muziek luisteren of uw favoriete series of films kijken via onze Chromecast.

Prijslijst

Bekijk onze volledige prijslijst hier, deze lijst bevat alle prijzen van de kapsalon, schoonheidssalon en cryolipolyse.

Behandeling met 1 kop
Actie! Bij afname van 3 keer is de prijs van €448 voor €375.
Je krijgt hier ons Serum t.w.v. €59,95 voor €29,95.
Eerste keer
€98
Tweede keer
€175
Derde keer
€175
Totaal
€448
Behandeling met 2 koppen
Actie! Bij afname van 3 keer is de prijs van €973 voor €795.
Je krijgt hier ons Serum t.w.v. €59,95 gratis bij.
Eerste keer
€273
Tweede keer
€350
Derde keer
€350
Totaal
€973

Openingstijden

Houd er rekening mee dat je momenteel van te voren een afspraak moet regelen. Je kan ons telefonisch bereiken om een afspraak in te plannen, wil je meer informatie over onze producten of een gesprek over vetbevriezing, dan kan je altijd langskomen.

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag Gesloten