Kapsalon

Al 29 jaar staat Het Knippandje bekend als een gezellige kapsalon waar Wout, Isabel en Ineke er altijd weer voor zorgen dat iedere klant met een glimlach onze salon verlaat. Natuurlijk blijft het niet enkel bij knippen maar kunnen we je ook helpen met wassen, opsteken, föhnen of kleuren van je haar. Ook bij specifieke wensen kunnen wij altijd kijken hoe wij kunnen helpen. Daarnaast kun je bij ons terecht om je favoriete haarproducten te kopen.

Wil je een afspraak maken? Je kunt ons bereiken via 035 582 72 21

Het Knippandje in Loosdrecht
Onze locatie
Nootweg 61 Loosdrecht
Bel ons voor een afspraak
(035) 582 72 21

Knippen

Een vluchtige knipbeurt zul je bij Het Knippandje niet vinden, ons doel is dat iedere klant met een glimlach naar buiten loopt. Voordat we de schaar erin zetten kijken we eerst naar je specifieke wensen. Heb je een voorbeeld voor ons meegenomen? Of wil je van ons weten wat het beste bij je zou passen? Met ons advies heb je altijd iemand die kritisch kijkt naar het gewenste kapsel en of het ook echt bij jou past.

Kleuren

Bij het kleuren kijken wij altijd naar de kleur en tint die het beste bij jou past. Zo zullen wij nooit een willekeurige kleur uitkiezen maar adviseren wij altijd een tint die daadwerkelijk bij jou zal passen. Wij zorgen voor een fijne balans zodat het goed je gezicht accentueert.

Stijlen

Naast knippen en kleuren is het stijlen uiteindelijk het belangrijkst. Wij helpen door je haar in model te föhnen of vertellen je graag welke producten echt geschikt zijn voor jouw haar en haartype. Deze producten zijn bij ons verkrijgbaar en wij vertellen je precies hoe je deze kunt gebruiken.

Prijslijst

Knippen dames
vanaf €36
Knippen heren
€31
Knippen kinderen
vanaf €17,50
Wassen en knippen
vanaf €36
Wassen en föhnen
vanaf €31
Baard knippen
€10
Permanent
vanaf €93,50
Kleuren
vanaf €33

Openingstijden

Houd er rekening mee dat je momenteel van te voren een afspraak moet regelen. Je kan ons telefonisch bereiken om een afspraak in te plannen, wil je meer informatie over onze producten of een gesprek over vetbevriezing, dan kan je altijd langskomen.

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag Gesloten