Schoonheidssalon

Al 26 jaar staat Jolanda met passie en plezier te werken als schoonheidsspecialiste. Samen met de goede producten van Decléor en KLAPP zorgt zij voor een goede, gezonde en mooie huid. Daarnaast is ze expert in ontharing door IPL of Sugaring. Ook het verven van wenkbrauwen met Henna doet ze graag. Daarnaast assisteert ze met de Cryolipolise.

Het Knippandje in Loosdrecht
Onze locatie
Nootweg 61 Loosdrecht
Bel ons voor een afspraak
(035) 582 72 21

Medcos MicroSKinPolish

Medcos MicroSkinPolish geeft een boost aan een huid met rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken en een verouderde, doffe of verslapte huid. Deze 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en verjonging is daarvoor de ideale oplossing. De dode huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van collageen en elastieke wordt gestimuleerd. Hierna worden de huidcellen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. Ook vullen de hyaluronzuren de kleine huidoneffenheden op. De behandeling eindigt met een krachtig serum met actieve ingrediënten (vitamines, antioxidanten en tamanu olie). Dit zorgt weer voor een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid als resultaat.

Medcos IPL

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is de ideale en betaalbare definitieve behandeling tegen overbeharing van donkere haren. Door de lichtpuls ontstaat er warmte in het haarzakje welke deze vernietigd. Het definitief ontharen is op elk lichaamsdeel mogelijk, eenvoudig en vrijwel pijnloos.

ASA Peel KlAPP

ASA Peel van KLAPP is dé oplossing voor een nieuwe en mooie huid. De behandeling is speciaal gericht op de onzuivere, sterk verhoornde huid met pigmentvlekken en grove poriën. Het is een ideale behandeling voor de rijpere huid met elasticiteitsverlies en neiging tot rimpelvorming.

Prijslijst Decléor

Natuurlijke schoonheid voor gezicht en lichaam. De producten van Decléor zijn natuurlijke producten op basis van essentiele oliën, genaamd aromatherapie en op basis van plantenextracten uit kruiden genaamd phytotherapie. In combinatie met een effectieve behandeling herstellen de producten de natuurlijke balans, waardoor een innerlijk welbehagen ontstaat. Bijna elk huidprobleem kan worden opgelost.

Basisbehandeling (1 uur)
zie prijslijst
- reiniging van gezicht, hals en decolleté
- epileren van de wenkbrauwen
- phytopeeling
- masker en vapozone
- verwijderen van onzuiverheden
- drukpunt massage gezicht
- gezicht, hals en decolleté massage
- dagelijkse verzorging
Een basisbehandeling met rugmassage
€78,50
Behandeling duurt 1 uur en 30 minuten

Prijslijst KLAPP

Het Duitse cosmeticabedrijf KLAPP Cosmetics doet continu onderzoek en ontwikkeld nieuwe high-tech actieve ingrediënten en producten voor hun merk. Daarnaast staat KLAPP voor hoge kwaliteit, veiligheid en voortdurende innovatie.

ASAPeel behandeling
€99,50
Hyaluron behandeling
€75,50
Carboxy behandeling
€75,50

Prijslijst Medcos

Medcos Skinsolutions ontwikkelt cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten. Medcos heeft al verschillende revolutionaire apparatuur ontwikkeld zoals IPL, MicroSkinPolish en nu ook met Cryolipolyse.

Medcos IPL
op aanvraag
Medcos Cryolipolyse
vanaf €98

Prijslijst extra behandelingen

Alleen mogelijk in combinatie met andere behandelingen, deze mogelijkheden vind je op onze prijslijst

Openingstijden

Houd er rekening mee dat je momenteel van te voren een afspraak moet regelen. Je kan ons telefonisch bereiken om een afspraak in te plannen, wil je meer informatie over onze producten of een gesprek over vetbevriezing, dan kan je altijd langskomen.

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag Gesloten