Schoonheidssalon

Al 29 jaar staat Jolanda met passie en plezier te werken als schoonheidsspecialiste. Samen met de goede producten van KLAPP zorgt zij voor een goede, gezonde en mooie huid. Daarnaast is ze expert in ontharing door IPL of sugaring. Ook assisteert ze bij de cryolipolyse.

Het Knippandje in Loosdrecht
Onze locatie
Nootweg 61 Loosdrecht
Bel ons voor een afspraak
(035) 582 72 21

Medcos IPL

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is de ideale en betaalbare definitieve behandeling tegen overbeharing van donkere haren. Door de lichtpuls ontstaat er warmte in het haarzakje welke deze vernietigd. Het definitief ontharen is op elk lichaamsdeel mogelijk, eenvoudig en vrijwel pijnloos.

ASA Peel KlAPP

ASA Peel van KLAPP is dé oplossing voor een nieuwe en mooie huid. De behandeling is speciaal gericht op de onzuivere, sterk verhoornde huid met pigmentvlekken en grove poriën. Het is een ideale behandeling voor de rijpere huid met elasticiteitsverlies en neiging tot rimpelvorming.

Prijslijst KLAPP

KLAPP Cosmetics heeft een voortdurende toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze onderscheidende high-tech actieve ingrediënten en producten kunnen creëren. Deze innovatieve aanpak stelt hen in staat om de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen te integreren in hun formules, zodat ze steeds effectievere resultaten kunnen bieden. Daarnaast hecht KLAPP grote waarde aan kwaliteit en veiligheid, wat zich uit in strenge kwaliteitscontroles en naleving van internationale normen. Dit maakt KLAPP Cosmetics een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering en hoogwaardige producten.

Basisbehandeling (1 uur)
zie prijslijst
- reiniging van gezicht, hals en decolleté
- epileren van de wenkbrauwen
- enzympeel
- verwijderen van onzuiverheden
- drukpunt massage gezicht
- gezicht, hals en decolleté massage
- dagelijkse verzorging
ASAPeel behandeling
€99,50
Hyaluron behandeling
€75,50
Resist aging behandeling
€94,50

Prijslijst Medcos

Medcos Skinsolutions ontwikkelt cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten. Medcos heeft al verschillende revolutionaire apparatuur ontwikkeld zoals IPL, MicroSkinPolish en nu ook met Cryolipolyse.

Medcos IPL
op aanvraag
Medcos Cryolipolyse
vanaf €98

Prijslijst extra behandelingen

Alleen mogelijk in combinatie met andere behandelingen, deze mogelijkheden vind je op onze prijslijst

Openingstijden

Houd er rekening mee dat je momenteel van te voren een afspraak moet regelen. Je kan ons telefonisch bereiken om een afspraak in te plannen, wil je meer informatie over onze producten of een gesprek over vetbevriezing, dan kan je altijd langskomen.

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag Gesloten